Mea

MEA

Joquibaz Waimea Ar-Ja

2018-04-24

HD A

ED ua (0)

Patella ua


7 veckor

Mea 8 månader

8 månader

Kvällsdopp i SkateholmNu har Mea hunnit fylla 4 år. Hon har haft sin första kull valpar och jag tror jag älskar henne ännu lite mer ;) Vilken hund hon är!

Hon har ett väldigt tydligt känslospråk både med kropp och ansiktsuttryck. Inte så värst stor på jorden men tar en enorm plats ändå om ni försår vad jag menar.  


Älskar att vara med där det händer! Längst fram i kopplet på promenader och helst mitt i en klunga med barn som kan klappa och ge henne all uppmärksamhet helst liggandes på rygg. 

Generös med pussar.


Hon har full koll på vem som får och inte får närma sig vår gård. Dessutom tar hon helst själv vakten och berättar mer än gärna för de andra att hon fixar det själv.


Vaksam väktare samtidigt som en otroligt mjuk och trevlig tjej. Tar alla möjligheter att sitta i knät. Slänger sig på rygg om vi möter någon ute på tur som kan tänkas vilja kela lite extra med henne. Klia magen är ju livet!


Har en massa tokigheter för sig... Är det inte undanplockat på diskbänken ser Mea till att städa under natten. Sopsorterar gärna och hjälper dessutom gärna till i trädgårdslandet. Gräver stora fina hål lite varstans i gräsmattan. Rycker upp blommor och annan växlighet lite som det passar.


Sammanfattat en go tös med hjärtat på rätta stället.
5 veckor

2 år